7 snabba med Joe!

1. har du fått ditt hjärta krossat någon gång?
svar: självklart! man kan skriva riktigt bra låtar om det har hänt, det är det låtskrivare gör

2. hur känns det att det finns en låt som handlar om dig? ( taylor swift med forever and always som handlar om deras uppbrott)

svar: det är smickrande , det är alltid trevligt att höra andras delar av det som hände

3. vad är det viktigaste du har lärt dig när det kommer till relationer?
svar: att vara rädd om sitt hjärta. många gånger är det så lätt att falla för någon, du måste helt enkelt vara försiktig och inte öppna dig för snabbt.

4. hur skulle du beskriva dig själv?
svar: jag är ganska enkel och lugn. av oss tre i bandet så är jag den som oroar sig minst över saker och ting, jag gillar att bara ta det som kommer.

5. var ser du dig själv om fem år?

svar: jag tror att personligen skulle jag vilja jobba mer som skådespelare, kanske vara med i stora filmer, det skulle vara coolt. jag tycker att johnny depp är riktigt bra , jag blandar in all musik i det han gör. jag skulle även vilja skriva en bok , Min favorit bok är "Alkemisten"

6. det är en djupbok, varför just den?
svar: Jag kan känna igen mig själv i den boken och jag älskar att resa. jag älskar att se världen och jag skulle älska att göra det mer. jag och min bästa kompis har pratat om att backpacka någon gång när jag har semester. boken "alkemisten" ger mig inspiration, den handlar om att leva sina drömmar.

7. blir du skrämd av framtiden?

svar: Jag är inte rädd av mig som person. Men det som skulle eventuellt skulle kunna skrämma mig är att fansen går vidare och tycker om ett annat band istället. eller att de en dag inser att det inte längre tycker om våran musik.

(källa : frida )


Robert pattinsson tog Joes Tjej !?

camilla belle som det var slut med , här kommer förklaringen till uppbrottet. hin hade tydligen tröttnat på att joe alltid var så snäll och trevlig , hon var ute efter lite mer äventyr i sitt liv. efter nån vecka har man sett henne och robertpatinsson vara på dejter och umgås mycket mer nu. så här sa en nära vän till camilla "hon och rob har träffats i några månader nu och hon kan inte sluta prata om honom,jag har känt camilla i hela mitt liv och jag har aldrig sett henne så här kär" men jag kom och tänka på en sak om Rob och Cammi har träffats i flera månader har inte hon varit otrogen mot joe då? deras uppbrott var ju bara för nån månad sen. hmm det är nåt som är värt att tänka på

eller?

Joe är så gullig!

gud han är ju så underbar!

Nick gav *Miley en Ring!

kolla själva!

JONAS AVSNITT! EPISODE 9

det var alla som finns ute, fler kommer dont worry! lägger upp så fort jag hittar nya avsnitt

JONAS AVSNITT! EPISODE 8


JONAS AVSNITT! EPISODE 7


JONAS AVSNITT! EPISODE 6


JONAS AVSNITT! EPISODE 5


JONAS AVSNITT! EPISODE 4


JONAS AVSNITT! EPISODE 3


JONAS AVSNITT! EPISODE 2

CIAO , HOPPAS NI GILLAR MIN BLOGG :D !

JONAS AVSNITT!

ENJOY!

Jonas brothers kommer till sverige!

i ocktober kommer jonas brothers till sverige, den 31 till malmö och den 30 till stockholm, vart dom spelar på är inte bestämt än men håll utkik efter mer!WOHO!!!

Joe jonas på dejt!


Nästa heta par?!
Mindre än en vecka efter uppbrottet med Camilla Belle har Joe Jonas börjat dejta igen! Vi såg nämligen Disney-stjärnan på dejt med Brenda Song nyligen! Ungdomarna åt middag på Katsuya och försökte undvika att fotograferas ihop genom att lämna restaurangen separat men givetvis så var det någon som såg när Brenda hoppade in i Joes bil bakom hörnet! Tror ni att detta kan utvecklas till något seriöst?!

Hjärtkrossade Joe!

Stackars hjärtekrossade Joe Jonas!

Jonas Brothers
Joe Jonas, som nyligen blev singel, och de andra Jonas Brothers medlemmarna Nick och Kevin var på plats igår kväll när Disney visade nya filmen Ponyo. Som vi meddelade häromdagen så har ju Joe och Camilla Belle gjort slut och det är tydligt på bilderna nedan att han inte tar uppbrottet med vackra skådespelarskan särskilt bra! Han kunde inte ens le mot fotograferna! Joe är verkligen inte sig själv just nu! Stackars honom, vi hoppas att han börjar må bättre snart!

slut mellan Joe jonas och camilla belle?

Är det över?

Det här kan komma som en chock! Vi trodde att allt gick bra mellan Jonas Brother Joe Jonas och vackra flickvännen Camilla Belle, men på en Jonas Brothers konsert igår kväll verkade Joe allt annat än glad! Tydligen var Joe väldigt arg och uppriven och ändrade till och med låttexterna i låten "Much Better" från "Få ett rykte för att krossa hjärtan, nu är jag klar med superstjärnor" till "Få ett rykte för att krossa hjärtan, nu är jag klar med filmstjärnor!" Titta här och berätta om du tror att det är slut mellan de två! (Källa: posh24.se)

Kevin Jonas har friat!


Paret har inte satt ett datum för bröllopet än men vi tror att det blir rätt snart

Den äldste brorsan i Jonas Brothers, Kevin Jonas, överraskade sin flickvän sen lång tid tillbaka, Danielle Deleasa, igår morse! Han dök nämligen upp vid hennes dörr i New Jersey, gick ner på ett knä och bad henne att gifta sig med honom! Självklart sa hon ja! Eller rättare sagt sa hon ja kanske 500 gånger i följd! Hela Jonas-familjen inklusive Kevins bröder Nick Jonas och Joe Jonas säger att de är superglada för Kevins skull och har välkomnar Danielle till familjen. Lucky girl! Stort grattis! (Källa: posh24.se)

Nick jonas "jag dejtar miley igen! "

Dejtar igen!
Under en intervju med Larry King under helgen som gick råkade Joe Jonas från Jonas Brothers försäga sig. Larry frågade om alla killarna dejtade varpå alla tre svarade ja. Nicks bror Joe Jonas fick frågan om hans flickvän var lika känd som Nicks varpå han snabbt replikerade: "Ingen är lika känd som Miley Cyrus!" Vi berättade redan i förra veckan att Nick och Miley tagit upp kontakten igen efter Mileys uppbrott från Justin Gaston. Hur gulligt vore det inte om de blev tillsammans igen? Miley har alltid sagt att Nick var hennes första kärlek! (Källa: posh24.se)

Missa inte det här klippet!


hör ni när Joe säger , "i dont think that anybody is more famous then miley cyrus"

Lite smått o gott ^^ (källa wikepedia)

Film
År Titel Joe's roll Nick's roll Kevin's roll Frankie's roll Övrigt
2008 Best of Both Worlds Concert Sig själv Sig själv Sig själv Sig själv 3D Concert film
Camp Rock Shane Gray Nate Jason Är ej med Disney Channel Original Movie
2009 Jonas Brothers: The 3D Concert Experience Sig själv Sig själv Sig själv Sig själv 3D Concert film
Band in a Bus Sig själv Sig själv Sig själv Sig själv  
Camp Rock 2 Shane Gray Nate Jason Okänt Disney Channel Original Movie
Tv
År Titel Joe's roll Nick's roll Kevin's roll Frankie's roll Övrigt
2008 Jonas Brothers: Living the Dream Sig själv Sig själv Sig själv Sig själv  
2009 JONAS Joe Nick Kevin Frankie Under produktion
Gäst skådespeleri
År Titel Joe's roll Nick's roll Kevin's roll Frankie's roll Övrigt
2007 Hannah Montana Sig själv Sig själv Sig själv Är ej med "Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas" (Säsong 2, avsnitt 16)
2008 Disney Channel Games 2008 Sig själv Sig själv Sig själv Är ej med Tredje året
Studio DC: Almost Live Sig själv Sig själv Sig själv Är ej med Först showen
Extreme Home Makeover Sig själv Sig själv Sig själv Är ej med "The Akers Family" (Säsong 6, avsnitt 2)
Disney Channel's Totally New Year 2008 Sig själv Sig själv Sig själv Är ej med Disney Channel, Nyårsevent
2009 Saturday Night Live Sig själv Sig själv Sig själv Sig själv 14 februari 2009, 1 avsnitt

Om Jonas brothers

Jonas Brothers började som ett soloprojekt av den yngste medlemmen, Nick Jonas. När Nick skulle spela in sin skiva fick skivbolaget reda på att Nick och hans bröder skriver och sjunger ihop och tyckte då att de skulle bilda ett band istället för Nicks solo. Bandet består av Paul Kevin Jonas, 21, Joseph "Joe" Adam Jonas, 19, och Nicholas "Nick" Jerry Jonas, 16. Innan de kom på namnet "Jonas Brothers" (JB), funderade bröderna på "Sons of Jonas" och "The Jonas Trio". Deras första album, It's About Time, kom ut den 8 augusti 2005. Deras andra album, Jonas Brothers, kom ut den 7 augusti 2007. Nästa album, A Little Bit Longer, spelade de in i en Gibson Guitar Bus och albumet släpptes den 12 augusti 2008.

Jonas Brothers var på MTV's Total Request Live, med sin musikvideo för låten "Mandy" som låg på fjärde plats. År 2008 låg låten "S.O.S" på andra plats över mest spelade låtar. Gruppen har också fått sin musik spelad i Nickelodeons Zoey 101: Spring Break-Up. De presenterade "(Yo Ho) A Pirate's Life for Me" för Disneymania 4. Bandet nådde också upp till toppen på Radio Disneys topplista med sin cover på låten "Year 3000" (som egentligen bandet Busted har gjort), följd av "Mandy", "Hold on", "Kids of The Future" och "Poor Unfortunate Souls".

Nick, Joe och Kevin arbetar på en serie på Disney Channel som heter JONAS. Serien har premiär i USA den 2 Maj 2009. Just nu är Jonas Brothers ï deras world tour där de bla kommer till sverige den 30 oktober 2009.

Kevin, Joe och Nick har en 8-årig bror som heter Frankie, även känd som "the Bonus Jonas" och "Frank the tank". Frankie skulle vilja vara med i bandet som trummis, och Nick säger att han mycket väl kan vara med i framtiden. Frankie har även ett eget band kallat Hollywood Hook-Up.

Den 20 juni 2008 premiärvisades filmen Camp Rock med alla tre bröderna i varsin roll på Disney Channel i USA. Filmen hade närmare 8,9 miljoner tittare på premiärdagen. Filmen hade premiär på Disney Channel i Skandinavien den 3 oktober.

Jonas Brothers var på Europaturné med Avril Lavigne som hennes förband i under våren och början på sommaren 2008. Den 28 juni 2008 spelade de på Annexet i Sverige och höll under samma dag en skivsignering i skivbutiken Bengans, där närmre 600 fans dök upp för att träffa killarna.

Deras andra album, med det självbetitlade namnet Jonas Brothers (Album), släpptes i butik i Sverige den 25 juni 2008. Två månader senare, den 12 augusti, släpptes deras tredje album A Little Bit Longer. Det fjärde albumet, Lines, Vines and Trying Times, släpptes officiellt den 16 Juni 2009.

 

by for a while and dont forget to smile

 

(källa Wikipedia)


Hej och välkommen till Jonas brothers bloggen

som rubriken säger, VÄLKOMMEN! jag ska starta en JB fan sida, låter det bra? uppdaterar lite smått och gott om jonas brothers, för jag kan sägfa att jag är ett BIG fan va dom , hare bra så länge medans jag pillar på designen ^^
puss o kram!

RSS 2.0